Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2010: Клас 10.39

Клас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
10.39

Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів

Цей клас включає:
  • виробництво продуктів, що містять переважно фрукти або овочі, крім готових заморожених або консервованих блюд
  • консервування фруктів, горіхів та овочів, у т.ч. грибів: заморожування, сушіння, вимочування в олії або оцті, консервування в герметичній тарі тощо
  • виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
  • виробництво джемів, мармеладу, желе, варення тощо
  • обсмажування горіхів
  • виробництво горіхової пасти та інших харчових продуктів з горіхів
Цей клас також включає:
  • виробництво готових харчових продуктів нетривалого зберігання з фруктів та овочів, таких як:
    • салати; запаковані салатні суміші
    • очищені або нарізані овочі
    • тофу (соєвий сир)
  • обсмажування та фасування насіння соняшника
Цей клас не включає:
  • виробництво фруктових і овочевих соків, див. 10.32
  • виробництво борошна дрібного або грубого помелу із сушених бобових культур, див. 10.61
  • виробництво глазурованих у цукрі фруктів та горіхів, див. 10.82
  • виробництво готових овочевих блюд, див. 10.85
  • виробництво штучних концентратів, див. 10.89
  • виробництво консервів для малюків, див. 10.86

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011