Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!
До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005) | Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) |
KVED-2010 | ДК 009:2010 перелік секцій |
◄ ► | Секція C | Переробна промисловість |
◄ ► | Розділ 10 | Виробництво харчових продуктів |
◄ ► | Група 10.3 | Перероблення та консервування фруктів і овочів |
Група | Назва видів економічної діяльності та пояснення до них |
---|---|
10.3 | Перероблення та консервування фруктів і овочів |
Клас | Назва |
---|---|
10.31 | Перероблення та консервування картоплі |
10.32 | Виробництво фруктових і овочевих соків |
10.39 | Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів |
Повернутися на початкову сторінку | Відповіді на запитання | Пошук кодів КВЕД | Вигляд сторінки “для друку” |