Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2010: Клас 10.85

Клас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
10.85

Виробництво готової їжі та страв

Цей клас включає виробництво готових (приготованих, приправлених і зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання в замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані та мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, наприклад, як у ресторанах. Зазначені страви містять принаймні два інгредієнти (крім спецій тощо).
Цей клас включає:
  • виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці
  • виробництво рибних страв, у т.ч. рибу, смажену із картоплею
  • виробництво овочевих страв
  • виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб
Цей клас також включає:
  • виробництво страв місцевої та національної кухні
  • виробництво готових заморожених рибних страв
Цей клас не включає:
  • виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10
  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див. 10.89
  • роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див. 47.11, 47.29
  • оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див. 46.38
  • діяльність із постачання харчових продуктів на замовлення, див. 56.29

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011