Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!
До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005) | Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) |
KVED-2010 | ДК 009:2010 перелік секцій |
◄ ► | Секція C | Переробна промисловість |
◄ ► | Розділ 10 | Виробництво харчових продуктів |
◄ ► | Група 10.8 | Виробництво інших харчових продуктів |
Група | Назва видів економічної діяльності та пояснення до них |
---|---|
10.8 | Виробництво інших харчових продуктів Ця група включає виробництво цукру та цукрових кондитерських виробів, готової їжі та страв, кави, чаю, спецій, а також швидкопсувних і специфічних харчових продуктів. |
Клас | Назва |
---|---|
10.81 | Виробництво цукру |
10.82 | Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів |
10.83 | Виробництво чаю та кави |
10.84 | Виробництво прянощів і приправ |
10.85 | Виробництво готової їжі та страв |
10.86 | Виробництво дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів |
10.89 | Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у. |
Повернутися на початкову сторінку | Відповіді на запитання | Пошук кодів КВЕД | Вигляд сторінки “для друку” |