Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.20.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.20.0

Виробництво рибних продуктів

Цей підклас включає:
  • перероблення і консервування риби, ракоподібних та молюсків: заморожування, сушіння, копчення, соління, вимочування в розсолі, консервування тощо
  • виробництво охолодженого рибного філе
  • виробництво продуктів з риби, ракоподібних, молюсків: вареної риби, рибного філе, ікри, штучної ікри тощо
  • виробництво рибного борошна для годування тварин
  • виробництво готових страв з риби та напівфабрикатів
Цей підклас включає також:
  • діяльність суден (плавучих рибозаводів), які займаються виключно переробленням та консервуванням риби та морепродуктів
Цей підклас не включає:
  • діяльність суден та набережних рибзаводів, які займаються одночасно ловлею риби, її переробленням і консервуванням (див. 05.01)
  • одержування свіжої та охолодженої риби в кусках з кістками або цілої (див. 05.01)
  • виробництво риб'ячого жиру та масел з морських ссавців (див. 15.41)
  • виробництво рибних супів (див. 15.89)

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011