Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2010: Клас 10.51

Клас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
10.51

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Цей клас включає:
  • виробництво незбираного молока визначеної жирності, пастеризованого, стерилізованого, гомогенізованого, топленого
  • виробництво напоїв на основі молока (кефіру, ряжанки тощо)
  • виробництво вершків з незбираного молока, пастеризованого, стерилізованого та гомогенізованого
  • виробництво сухого молока та згущеного молока з цукром або без цукру
  • виробництво молока та вершків у твердій формі
  • виробництво вершкового масла з коров'ячого молока і топленого масла (молочного жиру)
  • виробництво йогурту
  • виробництво твердого та м'якого сиру
  • виробництво сироватки
  • виробництво казеїну та лактози
  • виробництво інших молочних продуктів
Цей клас також включає:
  • виробництво молочних пастоподібних продуктів (крім спредів)
  • виробництво сметани
Цей клас не включає:
  • одержування сирого коров'ячого молока, див. 01.41
  • одержування сирого молока овець, кіз, кобил, ослиць, верблюдиць тощо, див. 01.43, 01.44, 01.45
  • виробництво замінників молока чи сиру, див. 10.89
  • закупівлю, очищення, охолодження та теплове оброблення молока для подальшої його реалізації молокопереробним підприємствам, див. 46.33
  • виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше ніж 25%, див. 10.89
  • виробництво маргарину й аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає менше 25%, див. 10.42
  • виробництво сухих молочних сумішей і молочних консервів для немовлят і малюків, див. 10.86

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011