Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2010: Клас 10.12

Клас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
10.12

Виробництво м'яса свійської птиці

Цей клас включає:
  • забій, оброблення та фасування м'яса свійської птиці
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса (тушки та окремі частини тушок)
  • витоплювання жиру свійської птиці
Цей клас також включає:
  • одержування пір'я та пуху свійської птиці
Цей клас не включає:
  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • пакування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі, див. 46.32
  • забій та підготовку м'яса кролів та подібних тварин, див. 10.11

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011