Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Відповідність кодів КВЕД-2010 -> КВЕД-2005:

10.89 Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.

Код за КВЕД-2005 Назва та опис видів економічної діяльності
15.13.0

Виробництво м'ясних продуктів

Включає виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних.
15.62.0

Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів

Включає виробництво штучного меду і карамелі (карамельного кулеру).
15.81.0

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів

Включає виробництво харчових продуктів (хлібобулочних виробів) нетривалого зберігання.
15.89.0

Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань

Включає виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання.
Включає також:
  • виробництво готових продуктів харчування, таких як бутерброди, сира піца (неприготована);
  • виробництво спредів та сумішей молочного та рослинного жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25%;
  • виробництво соєвого молока та молочних коктейлів із вмістом соєвого молока.

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011