Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!
До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005) | Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) |
Код за КВЕД-2005 | Назва та опис видів економічної діяльності |
---|---|
15.13.0 | Виробництво м'ясних продуктів Включає виробництво готових м'ясних страв за умови, що ці страви містять у складі два і більше компонентів (крім спецій і т. ін.). |
15.20.0 | Виробництво рибних продуктів Включає виробництво готових страв з риби та рибних напівфабрикатів за умови, що ці страви містять у складі два і більше компонентів (крім спецій і т. ін.). |
15.33.0 | Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань Включає виробництво готових овочевих страв за умови, що ці страви містять у складі два і більше компонентів (крім спецій і т. ін.). |
15.81.0 | Виробництво хліба та хлібобулочних виробів Включає виробництво готової піци (замороженої або ні). |
15.85.0 | Виробництво макаронних виробів Включає приготування відварених макаронних виробів з начинкою або приготованих в інший спосіб. |
15.89.0 | Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань Включає виробництво замороженої піци та заморожених заготовок для піци. |
Повернутися на початкову сторінку | Відповіді на запитання | Пошук кодів КВЕД | Вигляд сторінки “для друку” |