Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Відповідність кодів КВЕД-2010 -> КВЕД-2005:

10.85 Виробництво готової їжі та страв

Код за КВЕД-2005 Назва та опис видів економічної діяльності
15.13.0

Виробництво м'ясних продуктів

Включає виробництво готових м'ясних страв за умови, що ці страви містять у складі два і більше компонентів (крім спецій і т. ін.).
15.20.0

Виробництво рибних продуктів

Включає виробництво готових страв з риби та рибних напівфабрикатів за умови, що ці страви містять у складі два і більше компонентів (крім спецій і т. ін.).
15.33.0

Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань

Включає виробництво готових овочевих страв за умови, що ці страви містять у складі два і більше компонентів (крім спецій і т. ін.).
15.81.0

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів

Включає виробництво готової піци (замороженої або ні).
15.85.0

Виробництво макаронних виробів

Включає приготування відварених макаронних виробів з начинкою або приготованих в інший спосіб.
15.89.0

Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань

Включає виробництво замороженої піци та заморожених заготовок для піци.

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011