Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2010: Клас 10.13

Клас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
10.13

Виробництво м'ясних продуктів

Цей клас включає:
  • виробництво сушеного, соленого, копченого м'яса
  • виробництво м'ясопродуктів:
    • ковбас, салямі, кров'яної ковбаси, сервелату, булонської копченої ковбаси, паштетів, рулетів, вареної шинки тощо
Цей клас також включає:
  • виробництво м'ясного борошна
  • виробництво м'ясних консервів
Цей клас не включає:
  • виробництво готових заморожених блюд з м'яса та птиці, див. 10.85
  • виробництво заготовок м'ясних супів, див. 10.89
  • оптову торгівлю м'ясом, див. 46.32
  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних і молюсків, див. 10.89

Повернутися на початкову сторінку Надіслати запитання Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011