Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2010: Клас 10.11

Клас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
10.11

Виробництво м'яса

Цей клас включає:
  • забій худоби, оброблення та фасування м'яса: яловичини, свинини, баранини, кролятини, верблюжатини тощо
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса в тушах
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса у відрубах
Цей клас також включає:
  • забій і перероблення китів на суші або на спеціалізованих суднах
  • одержування та первинне оброблення сирих шкур сільськогосподарських тварин (крім свинячих), отриманих від забою
  • витоплювання смальцю та інших їстівних жирів тваринного походження
  • перероблення харчових субпродуктів тварин
  • одержування щипаної вовни
  • перероблення відходів, отриманих з боєнь, виробництво кісткового борошна
  • одержування щетини свиней
Цей клас не включає:
  • витоплювання жиру свійської птиці, див. 10.12
  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • одержування та первинне оброблення сирої шкури свиней, див. 01.49
  • виробництво м'ясних продуктів, ковбасних виробів та м'ясних напівфабрикатів, див. 10.13
  • дублення шкур та оздоблення шкіри, див. 15.11

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011