Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.87.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.87.0

Виробництво прянощів та приправ

Цей підклас включає:
  • виробництво і фасування оброблених прянощів, спецій
  • виробництво соусів (у тому числі майонезу), оцту, приправ, гірчиці (включаючи порошок) тощо
Цей підклас не включає:
  • вирощування культур для виробництва прянощів (див. 01.13)
  • добування та виробництво солі (див. 14.40)

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011