Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.11.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.11.0

Виробництво м'яса

Цей підклас включає:
  • забій худоби
  • виробництво свіжого, охолодженого, замороженого м'яса в тушах
  • виробництво свіжого, охолодженого, замороженого м'яса у відрубах
  • одержування харчових субпродуктів
  • одержування та очищення смальцю та інших тваринних харчових жирів
  • одержування та первинне оброблення сирих шкур (крім свинячих), отриманих з боєнь
  • одержування вовни шляхом згону зі шкур
  • перероблення відходів, отриманих з боєнь, виробництво кісткового борошна
  • одержування ендокринно-ферментної і спеціальної сировини
  • одержування щетини свиней
Цей підклас не включає:
  • одержування та первинне оброблення сирої шкури свиней (див. 01.25)
  • виробництво м'яса свійської птиці і кролів (див. 15.12)
  • отримання жиру свійської птиці (див. 15.12)
  • виробництво м'ясних продуктів, ковбасних виробів та м'ясних напівфабрикатів (див. 15.13)
  • дублення шкур та оздоблення шкіри (див. 19.10)
  • фасування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі (див. 51.32)
  • фасування м'яса за винагороду або на договірній основі (див. 74.82)

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011